Marcel van Driel komt in voorjaar 2025 met waanzinnig horrorboek 9+ voor Kluitman


Na het succes van Horrorland en de 9+ horrorboeken van Chinouk Thijssen, komt meesterverteller Marcel van Driel in het voorjaar van 2025 met een waanzinnig en superspannend horrorboek bij uitgeverij Kluitman. Horrorscoop is de titel en is geheel op eigen risico te lezen.

Kluitman-uitgever Mariska Budding: Het succes van de horrorboeken bij Kluitman groeit nog steeds. Met Chinouk Thijssen (Happyland en Teddy) zijn we gestart met goed geschreven horrorboeken van Nederlandse auteurs voor een doelgroep van 9+. Marcel van Driel schrijft momenteel aan Horrorscoop. Zijn pitch voor dit boek zorgde al voor slapeloze nachten. Voor de liefhebbers van het genre (en van Marcel van Driel) weer een boek om naar uit te kijken!

HORRORSCOOP
Horrorscoop.nl is een website die niet je toekomst, maar je dood voorspelt. Wanneer Melvin, zijn beste vriendin Carlien en hun klasgenoten hun geboortedatum invullen, lijkt de site vooral een morbide grap. Maar dan beginnen de kinderen een voor een te verdwijnen. 

Melvin ontdekt dat de demon Sulthara achter de website schuilgaat. Wie zijn gegevens achterlaat, komt oog in oog te staan met zijn grootste angst. Clowns, wespen, robots en monsterbaby's, geen gruwel is te gortig voor de demon om haar slachtoffers in haar greep te krijgen. En dan is Melvin aan de beurt.

Zal het Melvin lukken om Sulthara te overwinnen en de verdwenen kinderen te redden, of zal ook hij ten prooi vallen aan haar duistere krachten?

MARCEL VAN DRIEL
Horrorscoop is een superspannend griezelboek van Marcel van Driel, schrijver van o.a. 24 uur en 48 uur. Hij heeft al meer dan 60 boeken op zijn naam staan. Zijn verhalen staan bekend om hun nagelbijtende spanning en droge humor. 

Horrorscoop verschijnt in april 2025 bij uitgeverij Kluitman.