Nieuw deel in populaire Horrorlandserie verschijnt dit najaar bij uitgeverij Kluitman


Dit najaar verschijnt bij uitgeverij Kluitman het dertiende deel in de populaire en spannende serie Horrorland (10+), waarvan inmiddels meer dan 40.000 exemplaren zijn verkocht. Jij bent van mij, geschreven door Tehlor Kay Mejia, gaat over Sadie die in de greep is van een wraakzuchtige geest. Het boek is vanaf 4 oktober overal verkrijgbaar.

Sadie wordt al haar hele leven achtervolgd door een wraakzuchtige geest. Een geest die absoluut niet wil dat ze vrienden maakt. Toen ze het vorig jaar toch probeerde, liep het vreselijk af. Daarom is Sadie vastbesloten om op haar nieuwe school iedereen te ontlopen en niet weer dezelfde fout te maken. Tenminste, totdat ze Mal ontmoet. Eindelijk laat de geest haar met rust. Maar Mal wil Sadie helemaal voor zichzelf en ze zal er alles aan doen om te zorgen dat dat ook zo blijft…

TEHLOR KAY MEJIA
Tehlor Kay Mejia is de auteur van verschillende succesvolle en prijswinnende jeugd- en YA-boeken. Hun jeugddebuut Paola Santiago and the River of Tears wordt momenteel door Disney ontwikkeld tot een tv-serie, geproduceerd door Eva Longoria. Tehlor woont met hun dochter, partner en twee honden in Oregon, de Verenigde Staten.

>> Kijk hier voor meer informatie over de serie Horrorland.