Spannend horrorboek (9+) van Chinouk Thijssen verschijnt bij Kluitman


Na het grote succes van Happyland verschijnt in oktober een tweede 9+ horrorboek van Jonge Jury-winnaar Chinouk Thijssen. In Teddy komt Fox’ teddybeer tot leven, maar hij is niet zo vriendelijk als gedacht. Na het lezen van dit boek kijk je nooit meer met dezelfde ogen naar je teddybeer. Teddy is vanaf 4 oktober overal verkrijgbaar.

TEDDY
Wanneer Fox’ ouders op zakenreis gaan om nieuw speelgoed in te slaan, logeert Fox bij zijn neef en nicht. Omdat zij nauwelijks aandacht voor hem hebben, pakt hij zijn Nintendo Switch erbij. Daar staat ineens een nieuwe game op: Teddy. Hij begint te spelen en de beer in het spel wordt na het uitspreken van een rijmpje zijn beste vriend. En als Fox op de kermis ook nog een mega grote teddybeer wint, is hij helemaal gelukkig. Maar dan komt de teddybeer tot leven. Hij is alleen niet zo vriendelijk als de beer in het spel. Om Fox heen beginnen steeds meer mensen te verdwijnen. Heeft de teddybeer hier iets mee te maken?

CHINOUK THIJSSEN
Chinouk Thijssen was als kind al gek op spannende verhalen. Inmiddels is ze auteur van meerdere YA-thrillers én kinderboeken. Haar Kluitman-novelle Gegijzeld won de Prijs van de Jonge Jury 2022 en in datzelfde jaar schreef ze een van de verhalen van 3PAK. Haar boek Happyland was een van de tips van de Kinderjury 2024.